Golf & Country travel

Golf & country travel

Verzamelt de beste golfbestemmingen vanuit eigen ervaring

Marlies over Golf

Ga je op vakantie, dan wil je dat alles goed geregeld is. Een fantastische locatie, een golfbaan die aansluit bij jouw niveau en fijne plekjes om te bezoeken of om te dineren. Dat begrijp ik, Marlies, als geen ander. Daarom ben ik op iedere locatie geweest en heb ik alle golfbanen gezien. Van begin tot eind verzorg ik iedere golfreis tot in de puntjes, zodat je ontspannen op vakantie gaat.

Om op de hoogte te blijven van leuke hotspots, nieuwe restaurants en andere bijzonderheden werk ik samen met lokale agenten. Zo kan ik je voorzien van actuele tips die je golfvakantie nóg leuker maken.

Reisinformatie van Golf & country travel

Reserveren van vliegtickets

Ik boek graag de vliegtickets voor je bij de verschillende luchtvaartmaatschappijen. In overleg reserveer ik ook je stoelvoorkeur, bijvoorbeeld wanneer je extra beenruimte wilt of graag voorin het vliegtuig zit. Voor het boeken van vliegtickets en extra services reken ik € 20 per persoon.

Vluchten

De vliegtijden die in de reisdocumenten vermeld staan zijn onder voorbehoud. Luchtvaartmaatschappijen hebben namelijk het recht om af te wijken van de gepubliceerde tijden en routes. Op door mij geboekte vluchten is geen restitutie mogelijk. Wanneer je vertraging oploopt en/of bagage te laat arriveert, kun je bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij terecht voor eventuele schadeclaims. Kosten die je voor een langer verblijf moet maken, dien je zelf te voldoen. Restitutie/claims kun je bij de luchtvaartmaatschappij of verzekering deponeren. Golf & Country Travel doet er alles aan om je ter plaatse en na afloop bij te staan, maar aanvaardt in deze geen aansprakelijkheid.

rechten van vliegtuigpassagier

Sinds februari 2004 bestaat er binnen de Europese Unie een wet die jouw rechten als luchtvaartpassagier regelt. Deze verordening beschermt de passagier in het geval van vertraagde, omgeboekte, geannuleerde of overboekte vluchten en bepaalt welke schadevergoeding gegeven moet worden. De Verordening 261/2004 is van toepassing op alle vluchten die vertrekken uit de Europese Unie en alle vluchten die aankomen in een EU-land en die uitgevoerd worden door een Europese luchtvaartmaatschappij. Klik hier voor meer informatie.

Vervoer Golftas

Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert eigen tarieven als het gaat om de extra kosten voor het vervoeren van een golftas. Bij Emirates mag de golftas bijvoorbeeld gratis mee, KLM stelt als voorwaarden dat je lid bent van Flying Blue en Transavia hanteert nu een vast tarief van € 70 per golftas (tot 15 kg). Betaling geschiedt gelijktijdig met het kopen van het vliegticket. Andere maatschappijen hanteren weer andere tarieven, ik informeer je graag per luchtvaartmaatschappij over de juiste toeslag.

Huurauto

Golf & Country Travel werkt samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op meer dan 4000 vakantiebestemmingen in meer dan 46 vakantielanden biedt Sunny Cars een grote keus aan huurauto’s. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Sunny Cars biedt een all inclusive autohuurpakket waarin de volgende kosten bij de prijs zijn inbegrepen: ongelimiteerd aantal kilometers, W.A.-verzekering, extra W.A.-verzekering met een dekking van € 1,6 miljoen in die landen waar wij de wettelijke dekkingssom niet voldoende achten, C.D.W.-verzekering (schade aan de huurauto), T.P.-verzekering (diefstal), lokale belastingen en luchthavenafleveringskosten. Bovendien is op de populaire bestemmingen in de huursom inbegrepen: een extra bestuurder, kosteloze aflevering bij de accommodatie en one-way huren. De toegevoegde waarde van Sunny Cars is de uitgebreide service. Om je juist en volledig te informeren ontvang je voor vertrek een informatieblad met daarop de belangrijkste punten uit het lokale huurcontract. Zo weet je van tevoren precies waarvoor je tekent.

Marlies nelissen

Ruim 200 golfbanen aan ervaring.

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de reisbranche. Van inkoop tot luchtvaart, ik heb alles gezien en meegemaakt. Maar naast reizen is golfen ook een enorme passie, dus hoe heerlijk is het om dat te combineren en golfreizen te organiseren?

En daarom is dat precies wat ik sinds 2001 met Golf & Country Travel doe. Iedere golfbaan die Golf & Travel Country aanbiedt heb ik zelf gezien en op de meeste heb ik ook zelf gespeeld. En of je nu golft tussen de rijstvelden in Vietnam of op een mooie bosbaan in Nederland: iedere locatie heeft zijn eigen charme.

Naast de bekendere golfbanen weet ik ook de verborgen parels te vinden, die vaak een ander prijskaartje hanteren. Hierdoor is er niet alleen voor ieder niveau, maar ook voor ieder budget een geschikte match te vinden. Zeker met een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen krijg je wat je voor ogen hebt. ‘Kan niet’ of ‘lukt niet’ zul je mij dan ook niet horen zeggen.

Van begin tot eind verzorg ik de golfreizen en sta ik klaar voor mijn klanten. Ook bij terugkomst vind ik het belangrijk om nog even met elkaar te spreken en je ervaring te horen. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook!

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat?
Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

Kom in contact

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken