Golf & Country travel

Arrangementen in: Zuid Afrika

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Zuid afrika? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Zuid afrika. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Zuid afrika te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.
Er zijn geen arrangementen gevonden.

Golfen in Zuid-Afrika wil je als golfliefhebber meegemaakt hebben. Want stel je voor dat je je putt maakt terwijl een kudde olifanten in de verte graast, of je swing perfectioneert terwijl je de golven van de oceaan hoort fluisteren. Dat is toch magisch?
Zuid-Afrika is een land waar je zelf prachtige routes kunt rijden. Via Kaapstad langs de kust met idyllische plaatsjes, naar de uitgestrekte wijngaarden oostwaarts. Naast golfen biedt Zuid-Afrika een schat aan avontuur, culturele diversiteit en culinaire hoogstandjes.
Ga je liever met een gezelschap golfen in Zuid-Afrika of geef je de voorkeur aan een op maat gemaakte reis? Golf & Country Travel verzorgt jouw golfreis en voorziet je graag van tips voor de beste hotspots in de buurt.

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken