Golf & Country travel

Arrangementen in: Thailand

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Thailand? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Thailand. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Thailand te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.
Er zijn geen arrangementen gevonden.

Golfen in Thailand betekent spelen tussen de weelderige palmbomen, prachtige meren en adembenemende uitzichten. Thailand is een bestemming met heerlijke temperaturen, uitermate vriendelijke bevolking en een fantastische keuken.
Begin je reis in het bruisende Bangkok en ontdek de ‘oriental feeling’ door te verblijven in een van de bekende hotels aan de rivier. Voor een strand- en golfvakantie vervolg je je reis naar de prachtige badplaats Hua Hin. Kies je liever voor een authentieke, grote stad? Dan is Chiang Mai een goede keuze! En ook op het eiland Phuket vind je prachtige golfbanen.
Wat jouw wensen ook zijn, ik adviseer je graag over een passend verblijf in combinatie met golfen in Thailand.

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken