Golf & Country travel

Arrangementen in: Tenerife

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Tenerife? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Tenerife. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Tenerife te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.

Hotel Jardin Tecina op het eiland La Gomera

4/5
€450,-
p.p.

Hotel Suite Villa María Tenerife

5/5
€1525,-
p.p.

Tivoli La Caleta Tenerife Resort

5/5
€1595,-
p.p.

Dankzij het constante klimaat, kun je het gehele jaar golfen op Tenerife. De gemiddelde temperatuur ligt tussen 20 en 30 °C. Dit juweel van de Canarische Eilanden biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid en uitdagende golfbanen.
In totaal zijn er 7 golfbanen, die stuk voor stuk een fijne golfervaring bieden. In het noorden biedt Golf & Country Travel luxe 5 sterrenhotels aan, met bijbehorende golfbaan Buenavista.
In het zuiden aan de Costa Adeje adviseer ik het luxe Sheraton la Caleta. Dit ligt op een steenworpafstand van Golf Costa Adeje. Wil je wat anders dan golfen op Tenerife? Dan biedt Golf & Country Travel een leuke combinatie aan met een verblijf op het eiland La Gomera, waarbij je vanaf Tenerife vertrekt met de ferry.

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken