Golf & Country travel

Arrangementen in: Schotland

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Schotland? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Schotland. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Schotland te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.

Dalmahoy Hotel & Country Club

4/5
€600,-
p.p.

St. Andrews ‘The Home of Golf’

4/5
€875,-
p.p.

Carnoustie Golf Hotel & Spa

5/5
€650,-
p.p.

The Gleneagles Hotel Auchterarder

5/5
€695,-
p.p.

Dundonald Links Troon Irvine

4/5
€625,-
p.p.

The Chester Hotel Aberdeen

4/5
€795,-
p.p.

Golfen in Schotland is de puurste vorm van deze sport. Met zijn adembenemende landschappen en rijke golftraditie is Schotland een ware traktatie. Er is een overvloed aan wereldklasse golfbanen die geschikt zijn voor golfers van alle niveaus.
Naast de traditionele banen zoals St Andrews en Gleneagles weet Golf & Country Travel ook de verborgen parels te vinden. Rondom Edinburgh liggen bijvoorbeeld veel topbanen die minder bekend zijn en daarom een ander prijskaartje hanteren. Ik geef je graag advies vanuit eigen ervaring om tot de beste match te komen.
Ga golfen in Schotland en ontdek de uitdagende banen, waar je je spel naar een hoger niveau tilt.

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken