Golf & Country travel

Arrangementen in: Italië

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Italië? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Italië. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Italië te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.

Il Castelfalfi Resort Golf & Spa Toscane

5/5
€795,-
p.p.

Argentario Golf & Wellness Resort

5/5
€725,-
p.p.

Hotel Rome Parco de ‘Medici – Ryder Cup locatie 2023

4/5
€695,-
p.p.
Castelfalfi GT7838A 2023 09 26 00355 ciot

Golfen in Italië, het land van kunst en romantiek, biedt een unieke ervaring die je hart sneller doet slaan.
In het prachtige Toscane is het vooral genieten van golfbanen met glooiende fairways, lanen van cipressen, smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. Daarnaast biedt deze streek prachtige steden zoals Florence en Siena.
De schilderachtige golfbanen zijn omringd door adembenemende landschappen. En wat ook nog eens heerlijk is, is dat de aangeboden golfhotels aan de golfbanen liggen. Binnen een koprol sta je op de golfbaan, tussen de olijf- en wijngaarden.
Golfen in Italië zal een blijvende bijzondere herinnering achterlaten!

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken