Golf & Country travel

Arrangementen in: Ierland

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Ierland? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Ierland. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Nederland te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.

The Courtyard Hotel Dublin

3/5
€725,-
p.p.

The K Club Hotel

5/5
€1250,-
p.p.

Arklow Bay Hotel County Wicklow

4/5
€800,-
p.p.

Druids Glen Hotel & Golf Resort

5/5
€1085,-
p.p.

The Address Hotel Cork

4/5
€875,-
p.p.

Randles Hotel Killarney

4/5
€1575,-
p.p.

Ben je op zoek naar een land met prachtige landschappen, historische golfbanen en een warme gastvrijheid? Ga dan golfen in Ierland!
Met talloze wereldklasse golfbanen verspreid over het hele land, is Ierland een paradijs voor golfers. Zo biedt Dublin vele topbanen waaronder Portmarnock en Castleknock. Van de schilderachtige kustlijn tot de glooiende heuvels in het binnenland bieden de golfbanen spectaculaire uitzichten. Golfen in Ierland betekent midden in de adembenemende natuur je swing perfectioneren.
Met liefde maak ik een golfarrangement op maat bij topgolfbanen als Druids Glen en The European Club. Er zijn ook veel vriendelijk geprijsde ‘hidden gems’ te vinden in Ierland, waar ik je graag vanuit eigen ervaring over adviseer.

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken