Golf & Country travel

Arrangementen in: Frankrijk

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Frankrijk? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Frankrijk. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Frankrijk te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.

Saint Omer Hotel du Golf Lumbres Côte d’Opale

3/5
€285,-
p.p.

Le Manoir Le Touquet

5/5
€500,-
p.p.

Hotel Westminster Le Touquet – Cote d’ Opale

5/5
€600,-
p.p.

Château d’Augerville – Augerville-La-Riviere

5/5
€675,-
p.p.
Manoir-Hotel-Facade-scaled-2.jpg

Oui, oui… golfen in Frankrijk is een feestje voor golfliefhebbers. Dit prachtige land biedt een combinatie van weelderige golfbanen, adembenemende landschappen en een rijke cultuur. Frankrijk is dan ook niet voor niets een van de populairste landen voor een golfvakantie.
Voor een kort golfarrangement is de Côte d’Opale een aanrader, waar je vanaf de randstad al binnen 3 uur rijden bent. Daarnaast vind je vooral in de Elzas en Kempferhof topbanen in een glooiend landschap. Ben je meer op zoek naar rustige golfbanen? Dan kun je terecht in Normandië. In de Provence of aan de Franse Rivièra is het goed vertoeven voor elke golffan!
Golfen in Frankrijk is niet alleen een sport, maar ook een reis naar schoonheid en cultuur.

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken