Golf & Country travel

Arrangementen in: Duitsland

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Duitsland? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Duitsland. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Duitsland te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.

Gut Heckenhof Hotel & Golfresort

4/5
€395,-
p.p.

Golfhotel Vesper

4/5
€395,-
p.p.

Romantik Waldhotel Mangold

4/5
€565,-
p.p.

Romantik Golf & Wellness Hotel Deimann

5/5
€525,-
p.p.

Land & Golf Hotel Stromberg

4/5
€685,-
p.p.

Gutshof Uttlau Bad Griesbach Beieren

4/5
€510,-
p.p.

Ga golfen in Duitsland en je begrijpt al snel waarom dit een populaire golfbestemming is. De locaties zijn inmiddels dan ook flink uitgebreid! Het is werkelijk een paradijs voor golfliefhebbers, dankzij de overvloed aan geweldige golfbanen.
Van net over de grens in het Bergisches Land tot het prachtige Beieren: Golf & Country Travel biedt sensationele golfarrangementen aan in heel Duitsland. Mooie ontwerpen, strategisch geplaatste hindernissen en adembenemende uitzichten maken golfen in Duitsland een ware traktatie!
Dus pak je golfclubs en maak je klaar voor waanzinnige golfbanen, prachtige kastelen en natuurlijk flammkuchen.

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken