Golf & Country travel

Arrangementen in: Dubai

Ben je op zoek naar een golfvakantie/golfarrangement in Dubai? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Golf and Country travel biedt verschillende arrangementen aan om heerlijk te golfen in Dubai. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik de beste locaties in Dubai te vinden om te golfen en voorzie ik je van tips over de lokale hotspots.
Er zijn geen arrangementen gevonden.

Luxe, innovatie en pracht: dat is wat je kunt verwachten wanneer je gaat golfen in Dubai. De beste periode om te golfen in Dubai of Abu Dhabi is in de maanden oktober en november. Het is dan over het algemeen droog, met een aangename temperatuur.
Dubai is een golfbestemming pur sang en één van ’s werelds meest luxueuze landen. Verblijven kan gelukkig in verschillende klasse hotels, met verschillende prijskaartjes. Ik voorzie je graag van advies voor een passende optie.
De 5 sterren resorts liggen aan het beroemde Jumeirah Beach, waar je geniet van een prachtig zeezicht en restaurants van wereldklasse. Verblijf je in Abu Dhabi, dan mag een bezoek aan het in 2019 geopende Guggenheim Museum niet ontbreken.
Golfen in Dubai en Abu Dhabi staat garant voor spelen op groene oases, omringd door de iconische skylines van de steden.

Tevreden reizigers

0 +

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken