Golf & Country travel

Kom in contact

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste bestemming

Genieten van een heerlijk ontspannen golfvakantie op een waanzinnige locatie: dat is de belofte van Golf & Country Travel. Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen weet ik de mooiste plekjes te vinden. Ik geef je niet alleen advies over de golfbanen en accommodaties, maar ook over de plaatselijke hotspots die je golfvakantie nóg leuker maken. Van begin tot eind verzorg ik de golfreis en sta ik voor je klaar. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook!

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Van vlucht tot het regelen van een huurauto: ik neem je wanneer gewenst alles uit handen.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat?
Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Superleuk dat je een reis wilt boeken! Dit doe je door contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of te bellen naar 06-14592148.

Uiteraard. Ik hoor graag je wensen, dan maak ik een passende offerte.

Dat kan. Ik maak graag een arrangement op maat, die voldoet aan je wensen.

Ik boek graag de vliegtickets voor je bij de verschillende luchtvaartmaatschappijen. In overleg reserveer ik ook je stoelvoorkeur, bijvoorbeeld wanneer je extra beenruimte wilt of graag voorin het vliegtuig zit. Voor het boeken van vliegtickets en extra services reken ik € 20 per persoon.

Dat verschilt per luchtvaartmaatschappij. Iedere maatschappij hanteert eigen tarieven als het gaat om de extra kosten voor het vervoeren van een golftas. Bij Emirates mag de golftas bijvoorbeeld gratis mee, KLM stelt als voorwaarden dat je lid bent van Flying Blue en Transavia hanteert nu een vast tarief van € 70 per golftas (tot 15 kg). Betaling geschiedt gelijktijdig met het kopen van het vliegticket. Andere maatschappijen hanteren weer andere tarieven. Ik informeer je graag per luchtvaartmaatschappij over de toeslag.

Absoluut! Ik werk samen met Sunny Cars, een ervaren specialist in autohuur voor de vakantiemarkt. Op populaire bestemmingen wordt soms met meerdere partners samengewerkt om een optimale keuze te bieden. Lees hier meer over Sunny Cars.

Dat kan. In samenwerking met Europese verzekeringen kun je via mij een reisverzekering, een verzekering voor je golfuitrusting en/of een annuleringsverzekering afsluiten.

De vluchten dienen direct bij boeking betaald te worden. Voor de golfarrangementen geldt er een aanbetaling van 50%. Het restant van het bedrag betaal je 8 weken voor vertrek. Bij een boeking minder dan 8 weken voor vertrek dient de gehele reissom in een keer te worden betaald.

Dat is afhankelijk van de gewenste wijziging, maar ik denk uiteraard graag met je mee. Tot 4 weken voor vertrek breng ik voor wijzigingen een bedrag van € 75 in rekening. Wil je binnen 4 weken voor vertrek een wijziging aanbrengen, dan gelden de annuleringsvoorwaarden. 

Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden.

Sinds februari 2004 bestaat er binnen de Europese Unie een wet die jouw rechten als luchtvaartpassagier regelt. Deze verordening beschermt de passagier in het geval van vertraagde, omgeboekte, geannuleerde of overboekte vluchten en bepaalt welke schadevergoeding gegeven moet worden. De Verordening 261/2004 is van toepassing op alle vluchten die vertrekken uit de Europese Unie en alle vluchten die aankomen in een EU-land en die uitgevoerd worden door een Europese luchtvaartmaatschappij. Klik hier voor meer informatie. 

Vul dan het contactformulier in of bel naar 06-14592148, ik help je graag.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of wil je advies bij het boeken van een golfreis? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.  Je kunt me bereiken door te bellen naar 06-14592148, te mailen naar info@golfandcountrytravel.nl of door het contactformulier in te vullen.

nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken