Golf & Country travel

The Courtyard Hotel Dublin

Gelegen in het hart van Leixlip, Co. Kildare en slechts 15 minuten van het stadscentrum van Dublin en 20 minuten van de luchthaven van Dublin!

Informatie over het verblijf

Het Courtyard hotel is gebouwd op de plek waar Arthur Guinness zijn brouwerij-imperium startte, en is een uniek historisch hotel. Geniet van de ouderwetse charme,  je kan er nog steeds de resten van de oude Guinness Brouwerij bezichtigen. In Arthur’s Bar is nog te zien waar het in 1756 allemaal begon.

Informatie over de golfbaan

Palmerstown Golf Club
geeft spelers een gevoel van traditie, subliem en kwaliteit. De uitdagende baan is gelegen te midden van duizenden volwassen bomen die gedurende alle vier seizoenen een verscheidenheid aan kleuren laten zien, en elke hole heeft zijn eigen individuele charme.

Kilcock Golf
Kilcock Golf Club is een 18-holes golfbaan championship course gelegen op slechts 10 minuten buiten Dublin. De hoogteverschillen en de uitdagende greens staan garant voor spannende en gevarieerde golfervaring.

Moyvalley Golf Club
Verscholen in het glooiende landschap van County Kildare is golfen bij Moyvalley een ervaring voor golfers van alle niveaus om van te genieten en te waarderen. De baan is ontworpen Darren Clarke, daarnaast heeft Moyvalley het European Challenge Tour (2009) gehost en het Ierse PGA Kampioenschap in 2016 en 2017 georganiseerd.

Overige golfbanen op aanvraag.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

The Courtyard Hotel Dublin

Totaal prijs: €725,- p.p.

3/5

Main St, Leixlip, Co. Kildare, Ierland

“Gewoon een gezellig authentiek Hotel, de bar is legendarisch vooral tijdens een voetbal of rubgy wedstrijd. De banen zijn een genot om te spelen. “

K. Bokma

Prijsopbouw

  • 3 nachten 2-pk standaard | ontbijt
  • Privé Transfer Luchthaven
  • 1 greenfee Palmerstown
  • 1 greenfee Kilcock
  • 1 greenfee Moyvalley
  • Privé Transfers Golfbanen
  • Local Taxes

 

Vliegreis
Bovenstaand arrangement is exclusief vliegreis. Wij bekijken graag de verschillende mogelijkheden.

Optioneel
Toeslag keuze andere golfbanen op aanvraag.
1-persoonskamer toeslag
€ 45, – p.p.p.n.

Reserveringskosten
€ 35, – per factuur

Genoemde prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de tijd van het jaar en de beschikbaarheid. Golfbanen zijn naar keuze aan te passen. Hiervoor geldt een toeslag.

Totaal prijs: €725,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken
Kilckock Golf