Golf & Country travel

St. Andrews ‘The Home of Golf’

St.Andrews ’the Home of Golf’ een bucket list bestemming ligt bij Golf & Country Travel binnen handbereik!

Informatie over het verblijf

Wij hebben verschillende accommodaties in ons programma van eenvoudige B&B’s tot luxe 5* Resorts in St. Andrews maar ook in het  15 minuten verderop gelegen Dundee waar de hotels vaak net iets vriendelijker geprijsd zijn.

Combineer deze met de vele geweldige golfbanen die de regio Fife te bieden heeft zodat een golfarrangement verzorgd door Golf & Country Travel een unieke en onvergetelijke ervaring zal zijn.

Informatie over de golfbaan

St. Andrews
Jubilee – New of Castle Course

Jubilee Course
Deze golfbaan staat bekend als de moeilijkste van de 3 banen van St Andrews. Aangelegd op een smal strook land langs de kust, de bieden de verhoogde tees een prachtig uitzicht! Elke golfer die St Andrews bezoekt, zou ten minste één ronde golf moeten spelen op de uitdagende Jubilee Course.

Kingsbarns
Kingsbarns Golf Links ligt 11 kilometer van St Andrews langs 3 kilometer schilderachtige kustlijn, waar elke hole aan zee ligt. Naast het genieten van deze golfbaan die steevast in de Top 100 van de Wereld gerangschikt is, maken levenslange herinneringen aan de vriendelijke en attente service uw “Kingsbarns Experience” compleet. Kingsbarns is mede gastheer van de jaarlijkse European Tour’s Alfred Dunhill Links Championship samen met de Old Course at St Andrews en Carnoustie Golf Links.

Carnoustie Golf Links
The Championship Cours is
Proud host of the Senior Open in 2024!
The Carnoustie ‘Burden Course’ “The Burnside straalt karakter uit en vanaf de backtees is het een prachtige golfuitdaging.”

Scotsgraig GC
Een unieke mix van heidelandschap en Links Golf

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

St. Andrews ‘The Home of Golf’

Totaal prijs: €875,- p.p.

4/5

2 Playfair Ter, North St, St Andrews KY16 9HX, Verenigd Koninkrijk

“Carnoustie is een hele uitdagende golfbaan, eigenlijk geldt dat voor alle Links Courses Vermijd de bunkers en blijf ver weg van de rough. Bovenal geniet ervan, het is een geweldige ervaring !”

R. Richard

Prijsopbouw

  • 3 nachten 2-pk standaard | ontbijt
  • Privé Transfers
  • 1 greenfee Jubilee
  • 1 greenfee New
  • 1 greenfee Scotscraig GC

 

Optioneel
Toeslag weekendgreenfees van toepassing

Vliegreis
Bovenstaand arrangement is exclusief vliegreis naar Edinburgh. Wij bekijken graag de verschillende mogelijkheden.

Reserveringskosten
€ 35, – per factuur

Genoemde prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de tijd van het jaar en de beschikbaarheid. Overige golfbanen prijzen op aanvraag.

Totaal prijs: €875,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken
St. Andrews Golf