Golf & Country travel

Saint Omer Hotel du Golf Lumbres Côte d’Opale

Een fijn Golfhotel gelegen aan de gelijknamige 27-holes ‘Chalenge Tour’ Golfbaan.

Informatie over het verblijf

Gelegen in Lumbres, op zo’n 255 km van Breda is dit de perfecte plek voor een Golfweekend met vrienden, of familie.  Het moderne resort biedt uitdagende golf en gastronomie!

De 54 kamers zijn modern & stijlvol ingericht en onder te verdelen in 3 verschillende  categorieën; ‘Charm-  ‘Deluxe Room of een Suite.

Dineren is mogelijk in Restaurant ‘Ristandel’ of voor meer eenvoudige maaltijden in de Golfbrasserie van het clubhuis. Overigens beschikt het hotel ook nog over een klein wellness gedeelte bestaande uit een sauna en een jacuzzi.

Informatie over de golfbaan

Saint-Omer Golf Club (27-holes)
Er wordt gezegd dat dit 1 van de beste golfbanen in Frankrijk is en biedt elke golfer voldoende uitdaging. Jaarlijks worden hier 2 grote toernooien gehouden waarvan de  Challenge Tour tot ieders verbeelding spreekt. Het parcours heeft lichtglooiende fairways met afwisselend prachtige boompartijen, de 18-holes is een ware uitdaging terwijl de 9-holes net iets toegankelijk is voor de gemiddelde golfer. Wij adviseren een buggy voor deze baan!

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Saint Omer Hotel du Golf Lumbres Côte d’Opale

Totaal prijs: €285,- p.p.

3/5

Chem. du Bois, 62380 Acquin-Westbécourt, Frankrijk

“Wij hebben een geweldige tijd gehad, de baan is perfect onderhouden met hier en daar pittige hoogteverschillen. De kamers netjes en schoon!”

W. Visser

Prijsopbouw

  • 2 nachten
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 2 x greenfees
  • wifi
  • parkeergelegenheid

 

Buggy’s worden aangeraden
Toeslag 1-pers. kamers en andere type kamers op aanvraag.

Reserveringskosten 
eenmalig € 35, –

Totaal prijs: €285,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken
St.Omer Golf4