Golf & Country travel

Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Culinair Golfen! Met dit Golfarrangement is het genieten van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair genieten op hoog niveau.

Informatie over het verblijf

Na ontvangst op het landgoed biedt de eerste dag alle gelegenheid voor een bezoek aan de Wellness, een boswandeling, een fietstocht of een duik in het zwembad. Het driegangendiner wordt geserveerd in het Michelin Sterren restaurant de Heeren van Harinxma.

Na een heerlijke nacht is het uitgerust wakker worden, het geweldige Champagne ontbijt staat al klaar. Hierna vervolgt de dag op de prachtige, uitdagende 18-holesbaan van Golf & Country Club Lauswolt.

Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van alle faciliteiten die verwacht mag worden van een vijfsterrenhotel. Maar het mooiste aan het verblijf  is de omgeving. Elke kamer biedt  een uniek uitzicht op het prachtige landgoed.

Een aparte vermelding doen wij graag voor een culinaire ervaring in het restaurant De Heeren van Harinxma. Hier kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Onder leiding van Chef de Cuisine worden de  ingrediënten met veel liefde en passie samengevoegd tot verfijnde gerechten vol smaak.

De Heeren van Harinxma is bekroond met een Michelin Ster.

Informatie over de golfbaan

Al vanaf de eerste hole weet je wat je te wachten staat. De intimiderende eerste afslag op de relatief smalle fairway is een voorbode voor een geweldig rondje golf. De vier par 4ʼs die langer zijn dan 400 meter vanaf de heren backtees zijn een zeldzaamheid in binnen- en buitenland. Alleen longhitters zullen hier een par maken, de meeste mensen kunnen blij zijn met een bogey. De totale lengte van de baan is maar liefst 6.146 meter.

Ook in de baan merk je hoe bijzonder Landgoed Lauswolt is. Hier herontdek je de ware luxe van een ronde golf waar je geen enkel verkeersgeluid hoort. Hier hoor je slechts andere spelers en het geluid van de weldadige natuur

Het golfarrangement is zo samengesteld dat je naast de greenfee voor de 18-holes golfbaan kunt genieten van alles wat hotel Lauswolt te bieden heeft.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Totaal prijs: €475,- p.p.

5/5

Van Harinxmaweg 10, 9244 CJ Beetsterzwaag

“Super, zoals je mag verwachten. Alles top, van ontvangst tot vertrek. Mooie kamer prachtige terrassen in een heerlijke omgeving. Heerlijk gegeten bij de Heren van Harinxma. Een een lekker champagneontbijt!”

Mw. Visser

Prijsopbouw

  • Ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood
  • 3-gangen diner in de Heeren van Harinxma
  • Overnachting in een Comfort kamer
  • Champagne ontbijt
  • Greenfee 18-holes (tweede dag van uw verblijf)
  • Vrij gebruik van zwembad, sauna Turksstoombad in The Art of Beauty by Lauswolt
  • Vrij parkeren
  • Vrij gebruik van hotelfietsen
  • Nespresso koffie en thee faciliteiten op de kamer

 

Toeslag
1-persoonskamer op aanvraag
Extra 18-holes greenfee € 70, – p.p.

Reserveringskosten
Eenmalig € 35, – per factuur

Totaal prijs: €475,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken