Golf & Country travel

Kent ‘White Cliff Country’ Land van historische golfbanen

Met 4 overtochten per uur ben je met ‘le Shuttle’ in 35 minuten aan de overkant van het Kanaal.

Informatie over het verblijf

Kent is een graafschap in de regio Zuidoost-Engeland en is het dichtstbijzijnde stukje Engeland bij continentaal Europa!

 

Het staat bekend om zijn historische bezienswaardigheden, waaronder de White Cliffs of Dover, de kathedraal van Canterbury.

 

Bovenal herbergt Kent een verscheidenheid aan golfbanen Ze bieden een scala aan afwisseling van traditionele parkbanen tot uitdagende linksbanen, allemaal tegen de achtergrond van het schilderachtige Kent.  Of je nu een doorgewinterde golfer bent of een beginner, de golfbanen in Kent hebben voor iedereen iets te bieden.

 

Wij bieden verschillende accommodaties, sfeervolle B&B’s of 3-4 of 5 sterren de Luxe Hotels al naar gelang je wensen maken wij een maatarrangement in combinatie met 3-4 of meer rondes golf naar keuze. Wij adviseren graag over de vele verschillende golfbanen!

 

Of het nu gaat om 2 personen of een groep van 8-12-20 of meer personen alles is mogelijk!

Informatie over de golfbaan

Royal St. George Opricht in 1887 met de bedoeling van de oprichter, Dr. William Laidlaw Purves, om een concurrent van St. Andrew’s te zijn, behoort St. George’s  tot de topgolfbanen ter wereld.

De club heeft een unieke plaats in de geschiedenis van golf, want hier werd in 1894 voor het eerst het Open Championship buiten Schotland gespeeld.

In totaal zijn er 15 keer Open Championships gehouden op St. George’s, meer dan op welke andere golfbaan buiten Schotland dan ook.

Princes Golf Club een 27-holes of Championship Links Golf aan de prachtige kust van Sandwich – Kent.
North Foreland
Golf Club: Deze golfbaan  biedt prachtige uitzichten op de kust van het Engelse Kanaal en is geschikt voor golfers van verschillende niveaus.
Royal St. George maar ook Royal Cinque Ports laten alleen greenfee spelers toe van maandag t/m donderdag.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Kent ‘White Cliff Country’ Land van historische golfbanen

Totaal prijs: €725,- p.p.

4/5

lubhouse, Sandwich CT13 9PB, Verenigd Koninkrijk

“Het was gewoon weer een TOP uitje! Het Jasje – Dasje Lunch bij Royal St. George was een ervaring apart die wij niet hadden willen missen. Dank je wel voor het regelen.”

M. Theunissen

Prijsopbouw

  • 3 nachten 2-pk standaard | ontbijt
  • 3 greenfees
  • Local Taxes

 

Genoemde prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de tijd van het jaar, de beschikbaarheid en keuze van golfbanen.

 

Optioneel
Toeslag keuze andere golfbanen op aanvraag.

1-persoonskamer toeslag
op aanvraag.

 

Totaal prijs: €725,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken