Golf & Country travel

Kasteel Engelenburg – Brummen

Verblijf in een oase van rust op Kasteel Engelenburg, het ligt op een eigen landgoed met 9-holes golfbaan midden op de Veluwe.

Informatie over het verblijf

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor een weekendarrangement. Dineren onder de sterren in het 19e-eeuwse Serre restaurant. Wakker worden en nog even verder dromen in de prachtige kamers van de Orangerie of het Kaapse Huis. De familie Agricola en haar team ontvangt elke gast op persoonlijke wijze in een historische ambiance.

Aparte vermelding verdient Restaurant Serre:
Het 19e-eeuwse Serre restaurant is wellicht het mooist gelegen restaurant van Nederland. Van begin tot eind waan je jezelf in vervlogen tijden in mooi gedekte tafels, amuses van niveau, goede bediening en het sprookjesachtige uitzicht. De Chefkok  kookt met de beste ingrediënten, prachtige gerechten. Om de culinaire belevenis compleet te maken heeft het Serre Restaurant zich gespecialiseerd in Zuid-Afrikaanse wijnen. In de wijnkelder vindt ligt een keur aan gerenommeerde wijnen voor een verrassende wijnarrangementen.  Michelin heeft het restaurant bekroond met 3 rode bestekjes.

Informatie over de golfbaan

De gerenommeerde Engelse golfbaanarchitect Donald Steel maakte van de 9-holes  Engelenburg een uitdaging voor de golfliefhebber. Waar vroeger de adel jaagde op het wild ligt nu deze prachtige baan omzoomd door prachtige eeuwenoude bomen.  Deze baan is uitermate geschikt voor het spelen van 9-holes met een onderbreking voor een heerlijke lunch in het clubgebouw en vervolg van 9-holes.

De Scherpenbergh heeft een uniek karakter, het is een veelzijdige 18-holes baan in een mooie natuurrijke omgeving met sfeervol clubhuis en goede keuken. Het afwisselende landschap van de Veluwse bossen, waterpartijen en hoogteverschillen bieden veel variatie in het spel!

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Kasteel Engelenburg – Brummen

Totaal prijs: €575,- p.p.

4/5

Eerbeekseweg 6, 6971 LB Brummen, Nederland

“Mooie historische locatie, fijn arrangement met 4 gangen, nog uit te breiden met kaas… ree wellington was heerlijk! Lekkere bedden.”

Angelique Honig

Prijsopbouw

Inclusief

  • 2 x overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 2 x 3-gangen diner
  •  1 x 18-holes Engelenburg
  •  1 x 18-holes  Scherpenbergh

 

Optioneel
Toeslag weekend verblijf
1-persoonskamer op aanvraag

Reserveringskosten
Eenmalig € 35, – per factuur

Totaal prijs: €575,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken