Golf & Country travel

Le Manoir Le Touquet

In het Nord Pas de Calais waait de zeewind tot groot plezier van de liefhebbers van Links Golfbanen. Met 7 golfbanen binnen een straal van 1 uur afstand bieden de golfbanen zowel de beginner als de gevorderde golfer voldoende uitdagingen.

Informatie over het verblijf

Het sfeervolle Hotel Le Manoir  is gelegen temidden van bossen op 3,5 km van het centrum van Le Touquet en 2 min te voet naar golf La Forêt – 2 min met de auto naar golf La Mer. De tweepersoonskamers zijn voorzien van faciliteiten waaronder TV, telefoon, badkamer met bad of douche en toilet. Tevens heeft het hotel een restaurant, zwembad, tennisbaan, bar en eigen parkeergelegenheid.

U kunt een heerlijke wandeling maken over de dijk en op het strand. Ook kunt u goed winkelen in de Rue Saint Jean. Er is een markt in Le Touquet, en is er de mogelijkheid om te strandzeilen. Verder kunt u hier een bezoekje brengen aan het casino.

Informatie over de golfbaan

Le Touquet Golf biedt de banen La Foret La Mer, vooral deze laatste baan is een uitdagende links baan gelegen in de duinen en blootgesteld aan wind van de kust. La Foret is gelegen middenin de schitterende dennenbossen van La Touquet.

Golf de Hardelot biedt 2 prachtig gelegen 18-holes banen in een glooiend landschap van duinen en dennenbossen. Course les Dunes en Les Pins, voor de laatse baan geldt hcp 24 heren, hcp 28 dames.

Uiteraard kunnen wij op verzoek aanvullend overige golfbanen als Golf de Dunkerque, Saint-Omer, Wimereux en La belle Dunes reserveren.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Le Manoir Le Touquet

Totaal prijs: €500,- p.p.

5/5

Le Manoir Hôtel, Le, 2170 Av. du Golf, 62520 Le Touquet-Paris-Plage, Frankrijk

“Het is een prima verblijf geweest. Het hotel was goed en het personeel vriendelijk en adequaat. De tee-times werden bijvoorbeeld soepel aangepast aan de weersomstandigheden. De banen vonden wij echt prachtig en uitdagend. Met name La Mer en Les Pins.”

Kees Grimbergen

Prijsopbouw

Inclusief

  • 3 x nachten in een 2-persoonskamer
  • 3 x ontbijtbuffet
  • 1 x Diner
  • 2 greenfees Le Touquet
  • 1 greenfee Hardelot; Les Dunes of Les Pins

 

Toeslagen
Mid season toeslag € 25,- p.p.p.n
High season toeslag € 50, – p.p.p.n

Weekendtoeslag
€ 25 – p.p.p.n – Zaterdagtoeslag & feestdagen!

Optioneel
Toeslag 1-persoonskamer vanaf € 45,- p.p.p.n. (afhankelijk van het seizoen)
Diner € 40, – p.p.
Buggy’s € 45, –

Maatarrangement
Het arrangement is naar wens aan te passen of te combineren met een andere locatie uit
het programma van Golf & Country Travel!

Reserveringskosten
Eenmalig € 35,- per factuur

Totaal prijs: €500,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken
Manoir-Hotel-Facade-scaled-2.jpg