Golf & Country travel

Hotel Blooming Bergen Noord Holland

Beleef een hotelovernachting om niet te vergeten bij blooming hotel in Bergen. Ontwaken tussen het groen en de zingende vogels is een blooming start van de dag.

Informatie over het verblijf

Begin de dag met iets moois. Een duik in het binnenzwembad, een yogasessie of een heerlijke wandeling. Maak een mooie fietstocht naar de kust of door het bos.

De inspirerende kamers van blooming hotel bieden alle comfort om je gunstig te stemmen.
Nestel je op een Coco-Mat bed van natuurlijke materialen zoals kokosvezels en zeegras. Voor verbinding met de buitenwereld, is er gratis wifi in iedere kamer. Wil je uitzicht over de binnenvijver, een eigen terras, balkon of zelfs een privé spa? Je zegt het maar! Als je op tijd boekt zijn deze tegen een kleine toeslag vast te leggen.

Informatie over de golfbaan

Golfbaan Sluispolder
Deze golfbaan is een markante 18-holes golfbaan, gelegen achter de duinenrij tussen Bergen en Alkmaar. Door de ligging, vlak bij de kust, is de factor wind een constant gegeven. Lange par-4 en par-5 holes en bepaald niet eenvoudige par-3 holes maken deze golfbaan tot een uitdaging voor elke golfspeler. Het is een baan met vele waterpartijen, golfbaan het Sluisje, ligt ca. 5 km van Hotel Blooming.

Golfbaan Dirkshorn
Deze uitdagende 18-holes baan ligt op nog geen 20 minuten rijden van Bergen. Wat vooral opvalt is de openheid van de baan, het lijkt wel alsof je op een links course speelt!  De aangelegde waterpartijen zijn nodig om het terrein goed bespeelbaar te houden en voor de natuurlijke ontwikkeling om de flora & fauna zo optimaal mogelijk te laten gedijen.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Hotel Blooming Bergen Noord Holland

Totaal prijs: €385,- p.p.

4/5

: Duinweg 5, 1861 GL Bergen

“Een heerlijk weekend gehad in dit zalige hotel. En wat een service – Heerlijk ontbijt en genoten van het zwembad, de sauna en de omgeving! De Golfbaan ligt dichtbij en naast het vriendelijke ontvangst en een heerlijk terras was het uitdagend genoeg voor ons spel.”

Prijsopbouw

  • twee nachten
  • uitgebreid ontbijt
  • een culinair driegangendiner
  • 18-holes greenfee
  • een welkomstdrankje
  • borrelplankje in de brasserie
  • toegang tot wellness met zwembad en sauna
  • favoriete fiets- en wandelroutes
  • gratis wifi en parkeren

 

Toeslag
1-persoonskamer op aanvraag
Extra 18-holes greenfee € 70, – p.p.

Reserveringskosten
Eenmalig € 35, – per factuur

Totaal prijs: €385,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken
blooming