Golf & Country travel

Hilton Vilamoura Golf Resort – Algarve

“Ervaar comfort aan de Dom Pedro Pinhal Golfbaan: waar luxe en sportiviteit samenkomen in perfecte harmonie.”

Informatie over het verblijf

Op slechts 20 minuten rijden van Faro Airport, gelegen aan de Dom Pedro Pinhal Course ligt dit 4 sterren hotel. Het Hilton Vilamoura is een fijne locatie voor een lang golfweekend. Een verblijf op deze top locatie in combinatie met golfen op de vele top banen van het golfparadijs Vilamoura staan borg voor een heerlijk verwen weekend. Naast de jachthaven van het moderne Vilamoura vindt je hier tevens een casino, vele restaurants & terrassen. Het hotel verzorgt een free shuttle service.

Informatie over de golfbaan

Vilamoura Golf Courses Experience!

Dom Pedro Pinhal Course kenmerkt zich door een  glooiend parklandschap  met pijnbomen omzoomde fairways. De uitdaging wordt vergroot door Umbrella en Atlantische dennen op fairways en in de buurt van greens, voeg daar vijvers en een beekje aan toe dan heb je alle uitdagingen bij elkaar!

Dom Pedro Old Course
In het hart van Vilamoura ligt de “Grande Dame” van de golfbanen in de Algarve, de Dom Pedro Old Course. Als een van de eerste aangelegde banen in de regio, wordt het ontwerp van Frank Pennink hoog gewaardeerd in de golfwereld. De baan bevindt zich te midden van indrukwekkende dennenbomen en strekt zich uit over licht glooiend terrein.

Dom Pedro Millennium Golf Course is geopend in het jaar 2000 – met negen gloednieuwe holes en een gerenoveerde binnenste helft die voorheen deel uitmaakte van de oorspronkelijke 27-holes Laguna Golfbaan – het is een meer open baan dan zijn buren Pinhal & Old Course.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Hilton Vilamoura Golf Resort – Algarve

Totaal prijs: €525,- p.p.

4/5

R. da Torre d'Água Lote 4.11 1.B, 8125-615 Quarteira, Portugal

“Top golfweekend gehad, alles was heel goed georganiseerd dank je wel. Vooral de Old Course vonden wij een prachtige golfbaan. Tot de volgende keer weer!”

W. Scholten

Prijsopbouw

  • 3 nachten 2-pk
  • Ontbijt
  • Transfer Faro Apt v.v.
  • 3 greenfees
  • Transfers Golfbanen
  • Gebruik faciliteiten
  • Wifi

Genoemde prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de tijd van het jaar en de beschikbaarheid.

Optioneel
Overige kamertypes op aanvraag.

Vliegreis
Bovenstaand arrangement is exclusief vliegreis. Wij bekijken graag de verschillende mogelijkheden.

Reserveringskosten
€ 35, – per factuur

Totaal prijs: €525,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken