Golf & Country travel

Golf Fly & Drive Authentiek Wales

Prachtig golfen op authentieke Links Courses & genieten van de spectaculaire golfbanen als Royal Porthcawl, Southerndown of Pyle & Kenfig. Dit beleef je met onze unieke 5-daagse Golf Fly & Drive Wales!

Informatie over het verblijf

Breng een bezoek aan een plaats als Cardiff, verblijf in het rustieke Engelse Porthcawl op slechts 30 minuten rijden van Cardiff of Bristol (ca. 40 minuten) Laat je verrassen door de schitterende natuur, glooiende heuvels en de Welsch gastvrijheid. Deze golfreis is vooral geschikt voor de verwende golfer, die al vele banen in het buitenland heeft gespeeld en niet terugdeinst voor een uitdaging!

Er zijn dagelijks meerdere vluchten per dag naar Cardiff of Bristol, bij aankomst staat een auto voor je klaar. Wij bieden verschillende accommodaties, sfeervolle B&B’s of 3-4 of 5 sterren de Luxe Hotels al naar gelang je wensen maken wij een maatarrangement in combinatie met 5 rondes golf naar keuze. Wij adviseren graag over de vele verschillende golfbanen!

Of het nu gaat om 2 personen of een groep van 8-12-20 of meer personen alles is mogelijk!

Informatie over de golfbaan

Adviesgesprek
Vraag naar onze mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op voor rondreizen op maat! Maandag t/m vrijdag van 09:30 – 17:00 uur  06-1459214

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Golf Fly & Drive Authentiek Wales

Totaal prijs: €895,- p.p.

4/5

Rest Bay, Porthcawl CF36 3UW, Verenigd Koninkrijk

“Onze golfreis naar Wales is zeer goed verlopen. Voor het hele gezelschap een reis om op terug te kijken. De mannen waren onder de indruk van de mooie golfbanen. We hebben het gevoel dat we twee verschillende reizen hebben gemaakt. Het eerste deel op de Celtic Manor was een goed georganiseerde ontvangst, mooie uitdagende parkbanen en goede service. Een belevenis om de TwentyTen course te spelen en bij terugkomst een TwentyTen metalen taslabel met je eigen naam erin gegrafeerd te ontvangen, Vervolgens deel twee met (oude) traditionele links golfbanen met hun karakteristieke clubhuizen en banen aangelegd langs de kust. Op Southerndown werden we na afloop van onze golfronde ontvangen door de Captain van de club. Als ik dan toch moet kiezen is Pyle & Kenfig de mooiste baan (althans de tweede negen). Verblijf in Cardiff heeft ons de mogelijkheid gegeven om ook het centrum van de stad lopend te bezoeken. Dank voor de organisatie en service die je hebt gegeven. Zeker de ondersteuning bij de last minute wijziging van een deelnemer. “

M. Nieuwenhuizen

Prijsopbouw

  • 3 nachten 2-pk standaard | ontbijt
  • Autohuur
  • 3 greenfees
  • Local Taxes

Genoemde prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de tijd van het jaar, de beschikbaarheid en keuze van golfbanen.

Vliegreis
Bovenstaand arrangement is exclusief vliegreis. Wij bekijken graag de verschillende mogelijkheden.

Optioneel
Toeslag keuze andere golfbanen op aanvraag.

1-persoonskamer toeslag
op aanvraag.

Reserveringskosten
€ 35, – per factuur

Totaal prijs: €895,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken
Scherm­afbeelding 2022-12-20 om 20.08.28