Golf & Country travel

Aroeira Lissabon Sea & Golf Resort

Het beste van Lissabon op slechts 30 minuten van het stadscentrum!

Informatie over het verblijf

Het Aroeira Lisbon Hotel – Sea & Golf Resort is een elegant 4-sterrenresort op een fantastische locatie, speciaal ontworpen voor golfliefhebbers. Dit moderne hotel, met een uiterst sfeervolle inrichting, bevindt zich op slechts 30 minuten rijden van het centrum van Lissabon, te midden van een beschermd natuurgebied. Binnen 5 minuten rijden bereik je de twee prachtige golfbanen van Aroeira en het uitgestrekte gouden zandstrand. Op 20 minuten rijden ligt de 3e mooie golfbaan Quinto do Peru.

Informatie over de golfbaan

Aroeira Pines Classic is een prachtige golfbaan gelegen op een bosrijk landgoed, en is ontworpen door Frank Pennink, ook bekend van golfbanen zoals Vilamoura en Palmares. Deze baan biedt een authentieke harmonie met de natuur, waarbij het ontwerp meer nadruk legt op technische aspecten dan op lengte.

Aroeira Challenge heeft een  Amerikaans design met bredere fairways, ruimere greens en meer en grotere bunkers dan Aroeira Pines Classic. De holes zijn meer glooiend en er zijn veel waterobstakels. Met vrijwel 5 teeboxen op iedere hole biedt de baan uitdaging voor golfers van elk niveau.

Quinto do Peru is een glooiende baan en staat hoog op de ranking in Portugal. Het ligt op een groot en oud landgoed van pijnbomen,  dennen en olijfbomen. Een baan met klasse, die uitsluitend gebruikmaakt van het natuurlijke landschap. Het heeft brede en snelle fairways, veel waterobstakels en perfecte greens.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Aroeira Lissabon Sea & Golf Resort

Totaal prijs: €675,- p.p.

5/5

Herdade da, Av. Pinhal da Aroeira 1, 2820-112 Aroeira, Portugal

“Heerlijk rustig gelegen aan 2 prachtige 18-holes golfbanen van Aroeira. Wij hebben genoten en komen er graag nog een keer terug.”

P. van Meeuwen

Prijsopbouw

  • 5 nachten 2-pk
  • Upgrade Garden View
  • Ontbijt
  • Transfer Lissabon apt
  • 3 greenfees
  • Transfers Golfbanen
  • Gebruik faciliteiten
  • Pilates & Yoga
  • Wifi

Genoemde prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de tijd van het jaar en de beschikbaarheid.

Optioneel
Overige kamertypes op aanvraag.

Vliegreis
Bovenstaand arrangement is exclusief vliegreis. Wij bekijken graag de verschillende mogelijkheden.

Reserveringskosten
€ 35, – per factuur

Totaal prijs: €675,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken