Golf & Country travel

Martins Klooster Hotel Leuven

Het Klooster Hotel in Leuven is een locatie van rust, charme en verfijning! Verscholen in een knik van een charmant kasseistraatje in het oude stadscentrum van Leuven, op 2 minuten van de Oude Markt ligt deze voormalige residentie.

Informatie over het verblijf

Dit Kloosterhotel was ooit de residentie van Guy Morrillon, secretaris van Keizer Karel de Vijfde. Een beschermd gebouw uit de 16e eeuw. Het telt 40 kamers, maar geen twee identieke. Elke kamer heeft een eigen charme en karakter en zijn uitgerust met gratis WIFI, kluisje, minibar, flatscreen TV, bureau met zithoek en een badkamer met bad en/of douche, toilet, haardroger en luxe verzorgingsproducten. De loungebar is een hoogst aangename, intieme en gezellige ontmoetingsplaats om bij de haard thee te drinken of een aperitief of afzakkertje te gebruiken. Geniet in de bar ook van de ruime selectie aan Belgische bieren en whiskeys. Bij goed weer kunt u genieten op het terras in de binnentuin, met toegang tot een eigen putting green. In de vernieuwde orangerie staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar welke bij mooi weer ook buiten gebruikt kan worden.

Informatie over de golfbaan

Met een keuze uit 6 uitdagende golfbanen rondom Leuven is er voor elke niveau een golfer geschikte baan:

  • Keerbergen Golf Club Brabantse Golf
  • Winge Golf
  • Golfclub Kampenhout
  • Flandres Nippon of Millennium Golf

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Martins Klooster Hotel Leuven

Totaal prijs: €395,- p.p.

4/5

O.L.Vrouwstraat 18, 3000 Leuven, België

“Martin’s Klooster Hotel is ideaal voor een bezoek aan Leuven. Het is niet alleen betaalbaar, maar bovendien comfortabel en centraal gelegen t.o.v. de golfbanen. “

B. Vergunst

Prijsopbouw

  • 2 x overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x Winge GCC
  • 1 x Brabantse Golf

 

Optioneel
Parking (overdekt) op aanvraag.
City tax dient ter plaatse te worden voldaan.
Dit arrangement is uit te breiden met greenfees op Golf Keerbergen of Millennium Golf.

Reserveringskosten
Eenmalig € 35, –

Totaal prijs: €395,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken