Golf & Country travel

Golfhotel Five Nations

Op steenworp afstand van elkaar ligt in de Belgische Ardennen  2 spectaculaire golfbanen t.w. Five Nations met enkele spectaculaire holes en prachtige vergezichten, en het heuvelachtige Golf de Durbuy met eeuwenoude bomen.

Informatie over het verblijf

Het Golfhotel Five Nations ligt direct aan de gelijknamige Golfbaan midden in de Belgische Ardennen en is gevestigd in een oude boerenhoeve uit 1740. De hoeve is getransformeerd tot een sfeervol hotel met 35 kamers, waar moderne en authentieke elementen perfect samensmelten. Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de golfbaan die door het heuvelachtige landschap slingert.

Informatie over de golfbaan

Golfbaan Five Nations
Deze golfbaan bevindt zich in een uitzonderlijke en gevarieerde omgeving. De 18-holesbaan (Par 72), die in 1990 door golfarchitect en topkampioen Gary Player werd getekend, is een bijzonder competitieve uitdaging met veel afwisseling.

Golf de Durbuy
Deze golfbaan ligt op enkele minuten van het middeleeuwse stadje Durbuy op de hoogten van Barvaux- sur-Ourthe. De 18-holes baan ligt in een bosrijke omgeving met eeuwenoude bomen en een ruig terrein. Deze technische baan met smalle fairways biedt bij elke tee een nieuwe uitdaging en zal alle spelers fascineren.

Golf de Rougemont
Deze golfbaan is een zeer uitdagende en technische baan met grote hoogteverschillen, vele strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. Het clubhuis is in het kasteel vanwaar een prachtig uitzicht is over golfbaan en Maasvallei.

Royal Spa des Fagnes
Op deze 4e baan in de omgeving is het uitzonderlijk mooie.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

Review reisapp

Wat een geweldige app is dit, hartelijk dank hiervoor! Dit is echt ‘Reizen anno 2024’ en zo hoort het eigenlijk ook. Het maakt jouw reisbureau modern en zeer bij de tijd.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Blom

Golfhotel Five Nations

Totaal prijs: €390,- p.p.

3/5

Ferme du Grand Scley, 5372 Somme-Leuze, België

“Prachtige banen, goed onderhouden, vriendelijke mensen en een fantastische omgeving. Buggy is aan te raden – Hotel is een prima prijs/kwaliteit verhouding.”

F. van den Broek

Prijsopbouw

  • 3 nachten 2-pk standaard | ontbijt
  • 1 x 3-gangendiner
  • 1 greenfee Durbuy
  • 1 greenfee Five Nations

 

Optioneel
Toeslag weekendgreenfee € 30, –

Reserveringskosten
€ 35, – per factuur

Totaal prijs: €390,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken