Golf & Country travel

3-daags Golfarrangement Brabant

Speciaal voor groepen groot of klein hebben wij deze 3 uitdagende golfbanen in Noord-Brabant toegevoegd aan ons programma!

Informatie over het verblijf

In overleg maken wij graag een Golfarrangement op maat. Afhankelijk van de grote van de groep en het budget stellen wij een maatarrangement samen naar jullie wensen waarbij de 3 golfbanen de basis vormen.

Informatie over de golfbaan

Golfbaan de Swinkelsche
Natuur – Rust & Ruimte. De 18-holes Championship course wordt omsloten door bossen, grote waterpartijen en prachtige heide. De grillig gevormde bunkers maken het plaatje compleet! Verschillende holes zijn op diverse manieren te bespelen waardoor ze een gevorderde golfer voldoende uitdaging bieden, maar door de brede fairways is het ook leuk voor de beginnende speler.

Golfbaan het Woold
Welkom bij de meest gastvrije Golfbaan van Nederland. Deze uitdagende golfbaan ligt op het schitterende Landgoed het Woold, nabij Nationaal Park de Groote Peel. Het terrein omvat 85 hectare en op de droge zandgrond zijn diverse natuurlijke uitdagingen zoals bos, heide, water en beekdal holes. De spannende doglegs zijn een uitdaging voor iedere golfer.

Golfbaan de Stippelberg
De golfbaan die nooit verveeld met stuifduinen en unieke bunkers. De 27-holes golfbaan is ten zuiden van dit natuurgebied aangelegd, nabij grote waterplassen. De oppervlakte hiervan bedraagt uiteindelijk ongeveer 60 hectare. Het golfterrein bestaat uit een 18-holes golfbaan, een 9-holes par 3-4 baan, twee oefengreens, twee approachgreens met bunkercomplexen en een driving range. Dit complex beslaat zo’n 90 hectare en is voorzien van begroeiing zoals deze oorspronkelijk in het gebied voorkwam zoals brem, heide, berk, eik, jeneverbes en prinus. Elke hole heeft haar eigen historische naam uit het gebied en de nabij gelegen woonplaatsen.

Reizen met onze Vanmoos reisapp

Reispapieren, informatie over jouw Golfreis, een overzicht van de starttijden… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Golf & Country Travel reisapp van Vamoos!

Hier vind je alles rondom jouw golfreis terug. Zo heb je vliegtickets en golfvouchers maar ook je hotelvoucher bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw hotel en golfbanen, maar ook de persoonlijke tips van restaurants in de omgeving.

3-daags Golfarrangement Brabant

Totaal prijs: €375,- p.p.

/5

Maarheezerdijk 10, 5712 PC, Someren,

“Aangenaam verrast! Deze 3 golfbanen hebben echt onze verwachtingen overtroffen. Marlies heeft voor ons een leuke B&B erbij gezocht waardoor het een TOP weekend was.”

J. Holleboom

Prijsopbouw

  • twee nachten
  • uitgebreid ontbijt
  • 3 x 18-holes greenfee
  • welkomstdrankje
  • wifi
  • parkeren

 

Toeslag
1-persoonskamer op aanvraag

Reserveringskosten
Eenmalig € 35, – per factuur

Dit arrangement wordt helemaal op maat gemaakt bovenstaande prijs is daarom een indicatie gebaseerd op een 3-sterren Hotel.

Totaal prijs: €375,- p.p.

Bekijk andere bestemmingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te.

Pula Golf Resort – Son Servera Mallorca

4/5
€725,-
p.p.

Hotel Predi Son Jaumell – Capdepera Mallorca

4.5/5
€1225,-
p.p.

Finca Serena Montuïri Mallorca

5/5
€1550,-
p.p.

Bogogno Golf Resort Piemonte Noord Italië

4/5
€925,-
p.p.
nl_NLNederlands
Golfvakantie boeken
Stippelberg Golf